Sebastian 'Sebbecenter9' Sørensen tager søndagens største danske cash - 'Powergolf' ånder ham dog i nakken!

Der var kamp om at blive den danske spiller, der søndag tog det største turneringscash på PokerStars - og det blev et tæt løb.
Et af de største danske cash søndag blev hevet hjem af 'Fitty99'. I et felt på 1.220 deltagere i $215 Sunday Warm-Up spillede 'Fitty99' sig frem til heads up. Desværre tog modstanderen fra Litauen turneringen ned, med som runner up vandt 'Fitty99' fine $27.729.

Danskeren med nick 'girlsgirlsgirls' hentede dog endnu flere dollars. Ud af de 23.171 deltagere med 6.292 re-entries kæmpede 'girlsgirlsgirls' sig frem til en 5. plads og et cash på $38.029.

Sebastian 'Sebbecenter9' Sørensen toppede dog den danske liste med et par hundrede doallars mere i gevinst. 'Sebbecenter9' spillede sig frem til heads up i Turbo Series 111: $109 NLHE. Her vandt modstanderen fra Grækenland, men for andenpladsen vandt 'Sebbecenter9' $35.435 plus $3.266 i bounty, og han tog dermed det største danske cash søndag.

Men men men men men...

Rasmus 'Powergolf' Zerr kan stadig tage den største cash fra en søndagsturnering. Rasmus har dog chancen for et endnu større cash i aften. Der er 91 tilbage i High Rollers 45: $5.200 Main Event. Rasmus ligger som nummer 13 med omkring det dobbelte af average. Der er penge til top 31, og vinderen løber med $237.474.

Rasmus har allerede cashed søndag. 'Powergolf' forsøgte sig i High Roller Club $530 Bounty Builder, hvor det blev til en 41. plads til $1.728 plus $937 i bounty. Endnu bedre gik det for 'Powergolf' i High Roller Club $1.050 Sunday Supersonic. Rasmus spillede sig på andet buy-in frem til headsup, hvor han blev 2'er til $30.608.

Andre danske finalebordsplaceringer

Morten 'Houbanan' Jespersen blev bedste dansker i Turbo Series 109: $1.050 Main Event High. Det blev til en 17. plads til $10.779. 'Wittenstock blev nummer 56 til $4.634, og 'tomba26' nummer 124 til $3.452. Turneringen blev vundet af 'Alwaysfolding99', da han heads up slog Alex 'steakaddict.' Papazian og dermed hævede førstepræmien på $318.201.

'MattiHG' fandt igen vejen til et finalebord. I går blev det, i andet forsøg' til en 3. plads i Bigger $44 til $4.336.

'TopEliten' fik $2.763 plus $2.343 i bounty for en 4. plads i High Roller Club Sunday 500.

'kropop' nappede en 3. plads i Hotter $44 og fik $3.356 til kontoen.

Det er længe siden, at vi har set noget til Jonas 'Tulkaz' Klausen, men i går blev det til en 3. plads i KOmania $109 PLO, hvilket blev betalt med $1.223 plus $727 i bounty.