Hjalte Sejr 'PinkPegasus6' Bertelsen

Hjalte Sejr Bertelsen lavede $1.000 i timen på lang nattevagt

Først på måneden vandt Hjalte Sejr 'PinkPegasus6' Bertelsen, grundet lidt specielle omstændigheder,  Bounty Builder $33 til et pænt cash, og i går fandt Hjalte igen vejen til finalebordet.

Lørdag aften spillede 'PinkPegasus6' med i den 530 dollar dyre Bounty Builder High Roller, en turneringen han havde kvalificeret sig til for $54. Ud af de 347 deltagere kæmpede Hjalte sig på finalebordet, men desværre manglede det sidste skrub i at tage turneringen ned. Det blev til en 3. plads til 'PinkPegasus6', der cashede $8.990 for placeringen samt $2.984 i Bounty, svarende til omkring 75.600
gode danske kroner.

Turneringen startede klokken 18:30 og Hjalte var på filten i 11 timer, men til en profit på tusinde skattefrie dollars i timen er Hjalte ganske tilfreds.

'klinger73' spillede også med i turneringen og fik en 13. plads til $1.267 plus $937 i Bounty.

Det blev også til dansk guld i går, da 'enhdh' gik hele vejen i Omania $109 PLO Weekend Special og tog førstepræmien på $4.202. 'enhdh' spillede også med i$215 SaturdayScuffle, og her blev det til en 7. plads til $1.386 plus $1.181 i Bounty.

Dannebrog gik også helt til tops i $22 Mini Triple Threat, og 'baloboy45' fik $2.353 for førstepladsen samt $1.244 i Bounty.

'youknowiknow' nappede en 3. plads i Hot $109 og fik $3.847.

'TheVoxPopuli' forsøgte sig i $22 Mini Saturday KO. Danskeren bankede 10 spillere ud af turneringen, hvilkte bragte ham frem til en 3. plads og et cash på $3.035.

I Big $7.50 landede 'yajaiqb' en 2. plads til $2.176.