Jonathan 'x_zola25' Skovsen

Jonathan 'x_zola25' Skovsen sejrer til 123.000 kroner

Der var hele 20.540, der spillede med i Half Price Sunday Million med en samlet præmiesum på $2,054.000 og $212.109 til vinderen. Desværre ender de mange dollars ikke på danske hænder. Der er i skrivende stund 33 spillere tilbage i turneringen, men ingen danskeren. 'nillenilsson' blev bedste dansker som nummer 63 til $1.854.

Der kan dog komme et rigtigt godt dansk resulatet i $22 Mini Sunday Million. Ud af de 9.925 deltageren er der lige nu 10 tilbage, og vi har en dansk chip leader i form af 'MISS PIAP'. Der er $25.395 til vinderen.

I Bounty Builder $55 kæmper 'phyllegaard' heads up mod en gut fra UK - der er $6.399 til vinderen plus en masse dejlige dollars i Bounty. (Opdateret: det blev til en dansk en runner up placering til $4.798 for resultatet samt $2.409 i Bounty).

Der er dog allerede blevet hevet et stort dansk cash hjem. I Big $109 spillede 1.230 med, og her spillede turneringsgrinderen Jonathan 'x_zola25' Skovsen sig på finalebordet og hele vejen til heads up. Her blev modstanderen fra Canada sat til vægs, og der blev dermed til en danske førsteplads og et smukt cash på $19.441 til 'x_zola25'.

'Houbanan' scorede en 3. plads i Hot $109 og cashede $7.873.

'Kenned3000' ramte en 6. plads i $1.050 Sunday Grand PLO, og scorede $4.795.

'MattiHG' nappede en 4. plads i Sunday Marathon, der iøvrigt varede 12½ timer, og fik $3.154.

'vinderen10' ramte igen et finalebord, og søndag blev det til en 4. plads til $2.205 i Hot $162.

'charlybumbum' blev runner up i Sunday KOmania, og fik $1.068 plus $480 i Bounty.